FOBIER

  • 11.01.2017, 18:27Hei mine babes! Jeg kommer med ny hilsen hvert eneste innlegg ikkje bra hahah. Ja jeg liker faktisk å si ikkje bra av og til selv om jeg snakker bokmål. I dag har jeg skrevet to innlegg på samme dag -- føler meg stolt allerede haha 
Nå sitter jeg på flyplassen og jeg hater det. Jeg hater ikke selve flyplassen, men jeg hater folkene her. Det har egentlig ikke noe med dem å gjøre, det handler om meg ? vet ikke om det er fobi eller noe, men hater å ha masse folk rundt meg. Jeg får nesten panikk. Så hver gang jeg er på en flyplass og må vente på et fly så går jeg alltid og kjøper meg noe mat i kiosken for å så prøve å finne meg et sted hvor jeg kan gjemme meg. Helst et sted hvor det er ingen folk eller i hvert fall veldig få. Faktisk på den nye terminalen her i Oslo så har jeg funnet et sted hvor det er ingen folk og den er også ganske gjemt så ingen kan se meg. Det er ingen stoler der, men det bryr jeg meg ikke noe om så lenge det er absolutt ingen der!
Litt ironisk sett så elsker jeg storbyer og det å leve i en storby. Det som jeg ofte blir gal av er når det er masse folk som sitter rundt deg. De forsvinner liksom aldri. Det er ikke bare på flyplasser jeg føler meg ukomfortabel, men det kan gjelde utesteder også og egentlig alle steder hvor det er masse folk som er sittende, stående eller liggende rundt meg i mange timer hahah.
Høres nok veldig usosialt ut, men sånn er det bare. Jeg har også klaustrofobi så det er nok hovedgrunnen til at jeg ikke liker masse folk i et trangt rom. Hvis dere noen gang ser en person på fly som sitter med et veldig kinda sjokkert fjes så er det er nok meg hahaha 
Jeg liker ikke å fly på grunn av klaustrofobien min. Jeg får ikke puste når det er så mange folk som sitter så tett inntil meg. Okei får følelsen av at dette her er et skikkelig hat/fobi innlegg haha, men fuck it det får bare bli.
I morgen må jeg komme meg til ambassaden å få laget visum til Hviterussland. Når det er gjort så er det bare å reise så fort som mulig. Der er det mer å finne på enn her. 
Vet at dette ble et skikkelig fobi-innlegg, men det er bare det at jeg sliter veldig med mine fobier og det må ut haha. Jeg har virkelig prøvd å jobbe med det, men jeg får det bare ikke til.
Men det var det for i dag my darlings
XOXO Babi 

Znippen.no

11.01.2017 kl. 19:24
Håper du har en flott dag! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og følge den på facebook :)

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits